Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en leveringen van producten via de website ikwilvanmijnsoaaf.nl. Door een bestelling te plaatsen, geeft u aan akkoord te gaan met deze leveringsvoorwaarden.

Bestelling en Levering

Bestelproces

 1. Hoe te Bestellen: U kunt uw bestelling plaatsen via onze website. Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met de details van uw bestelling.

 2. Besteltijden en Levering:

  • Bestellingen Voor 11:30 uur: Wij streven ernaar om bestellingen die voor 11:30 uur zijn geplaatst, dezelfde dag te verzenden en af te leveren. Dit is onze doelstelling om u een snelle service te bieden.
  • Bestellingen Na 11:30 uur en Voor 23:59 uur: Bestellingen die na 11:30 uur en vóór 23:59 uur worden geplaatst, streven wij ernaar om de volgende dag te leveren.
  • Geen Garantie: Hoewel wij ons uiterste best doen om aan deze leveringstermijnen te voldoen, kunnen wij een levering op dezelfde dag of de volgende dag niet garanderen. Dit is omdat wij afhankelijk zijn van externe vervoerders en factoren die buiten onze controle vallen.
 3. Verzendkosten: Alle kosten gerelateerd aan de verzending worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

 4. Anonieme Verzending: Uw privacy is belangrijk voor ons. Daarom worden alle bestellingen anoniem en discreet verzonden, zonder zichtbare markeringen of vermeldingen die de inhoud van het pakket onthullen.

 5. Track-and-Trace: Elke bestelling wordt verzonden met een track-and-trace code, waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Annulering, Retournering en Omruiling

 1. Annuleringsbeleid: U kunt uw bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

 2. Retourbeleid: Vanwege de aard van onze producten (gezondheids- en hygiëneproducten) zijn geopende of gebruikte testkits uitgesloten van retour. Indien het product bij levering defect of beschadigd is, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice voor een passende oplossing.

Aansprakelijkheid

ikwilvanmijnsoaaf.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in de levering die worden veroorzaakt door externe vervoerders of onvoorziene omstandigheden. Bij problemen met de levering, zullen we er alles aan doen om samen met u en onze vervoerders een passende oplossing te vinden.

Wijzigingen in Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze leveringsvoorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. De meest actuele versie van onze voorwaarden is altijd beschikbaar op onze website.

Contact en Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over onze leveringsvoorwaarden, neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].