Retour

Ik wil van mijn SOA af

Retourbeleid ikwilvanmijnsoaaf.nl

Bij ikwilvanmijnsoaaf.nl streven we ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Gezien de specifieke aard van onze producten, hanteren we echter een beleid waarbij retouren niet worden geaccepteerd.

Annulering van Bestelling: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter, gezien ons geen-retourbeleid, adviseren wij u om zorgvuldig na te denken voordat u een bestelling plaatst.

Geen Retourbeleid: Na de annuleringsperiode van 14 dagen accepteren wij geen retouren of uitwisselingen. Dit beleid is ingesteld om de kwaliteit en integriteit van onze producten te waarborgen en om te voldoen aan gezondheids- en veiligheidsnormen.

Uitzonderingen: In het uitzonderlijke geval dat u een beschadigd of defect product ontvangt, verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen. Gelieve dit te doen binnen 48 uur na ontvangst van het product via [email protected]. Wij zullen de situatie beoordelen en indien nodig passende maatregelen nemen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Contactgegevens: Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

Wij danken u voor uw begrip en uw keuze om bij ikwilvanmijnsoaaf.nl te winkelen. Uw tevredenheid en vertrouwen in onze producten is onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet, Het team van ikwilvanmijnsoaaf.nl