SOA Test Compleet Man (Urine)

 119,00

De SOA Test Compleet (Urine) biedt een snelle en discrete manier om de meest voorkomende soa’s thuis te testen. Geschikt voor mannen, eenvoudig in gebruik, en met betrouwbare resultaten vanuit een ISO-gecertificeerd laboratorium. Voor een gerust hart en verantwoord seksueel welzijn.

In stock
betaalmethode2
Gegarandeerd veilig afrekenen
SOA Test Compleet Man (Urine)

SOA Test Compleet Man (Urine)

 119,00

Meer Informatie

De SOA Test Compleet Man (Urine) van ikwilvanmijnsoaaf.nl

Speciaal ontworpen voor mannen, biedt de SOA Test Compleet Man (Urine) een snelle, betrouwbare en discrete manier om de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen zoals Chlamydia, Gonorroe, Trichomoniasis en Mycoplasma Genitalium te detecteren. Deze eenvoudige thuis-test garandeert privacy bij het afnemen van monsters. Met duidelijke instructies en een gebruiksvriendelijke procedure kun je zelf een monster afnemen dat in een ISO-gecertificeerd laboratorium wordt geanalyseerd voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Kies voor de SOA Test Compleet Man (Urine) om je seksuele gezondheid effectief te controleren en zorg voor je welzijn.

Afname instructies voor: SOA Urine Test Compleet Man

Begin je gezondheidsavontuur door je handen goed te wassen met warm water en zeep. Daarna is het tijd om het urinebakje te openen. Vervolgens neem je het buisje erbij. Nu komt het spannende deel: ga naar het toilet en vul het urinebakje met je eigen gouden vloeistof, tot ongeveer de helft. Gebruik daarna de pipet om het buisje te vullen met de urine uit het bakje. Zorg dat je het buisje stevig dichtdraait en plaats het vervolgens in de safetybag. Vergeet niet de safetybag goed dicht te plakken! Tot slot plaats je de safetybag in de retourenvelop. En voilà, je bent helemaal klaar om je test terug te sturen en binnenkort meer te weten te komen over je gezondheid.

Kenmerken en voordelen:

Op welke SOA wordt je getest?

De SOA Test Compleet Man (Urine) is specifiek ontwikkeld voor mannen en detecteert veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen betrouwbaar en discreet:

 • Chlamydia: Vaak symptoomloos maar potentieel ernstige gevolgen indien onbehandeld.
 • Gonorroe: Een bacteriële infectie die diverse symptomen kan veroorzaken en zonder behandeling kan leiden tot ernstige complicaties.
 • Trichomoniasis: Minder bekend, veroorzaakt door een parasiet en vaak symptoomloos.
 • Mycoplasma Genitalium: Een vaak over het hoofd gezien bacteriële infectie die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Deze urine test is ontworpen om snel en nauwkeurig inzicht te geven in je seksuele gezondheid, zodat je tijdig kunt handelen indien nodig.

Waarom kiezen voor onze test?

De “SOA Test Compleet Man (Urine)” onderscheidt zich van reguliere testen bij de huisarts of GGD door zijn gemak, snelheid en discretie. Speciaal ontworpen voor mannen, biedt deze test een efficiënte en vertrouwelijke manier om jezelf te testen op SOA’s. Wij waarderen het belang van je tijd en privacy, dus zorgen we voor een snelle, simpele en anonieme testervaring.

Voor wie is deze SOA-test compleet (urine) Man relevant?

De “SOA Test Compleet Man (Urine)” is specifiek ontworpen voor mannen die een snelle, betrouwbare en discrete oplossing zoeken voor het testen op seksueel overdraagbare aandoeningen. Deze test is bijzonder relevant als je:

 • Onbeschermd seksueel contact hebt gehad en bezorgd bent over mogelijke blootstelling aan SOA’s.
 • Symptomen vertoont die kunnen duiden op een SOA, zoals ongewone afscheiding, pijn bij het urineren of jeuk in het genitale gebied.
 • Regelmatig je gezondheidsstatus wilt controleren als onderdeel van verantwoord seksueel gedrag.
 • In een nieuwe relatie bent en samen met je partner voor een veilige seksuele gezondheid wilt zorgen.
 • Op advies van een medische professional een soa-test ondergaat.

Deze test biedt een eenvoudige en vertrouwelijke manier om je seksuele gezondheid te beheren en is een essentiële keuze voor mannen die hun welzijn serieus nemen.

Partnerwaarschuwing

Als je positief getest bent op een soa, is het essentieel om je seksuele partners op de hoogte te stellen, zelfs als je zelf geen symptomen ervaart. Dit is belangrijk omdat je de soa kunt overdragen, ook als je zelf geen klachten hebt. Het is mogelijk dat je partners de soa dragen zonder dat ze hiervan op de hoogte zijn en deze onbewust verder verspreiden. Het informeren van je partners helpt de keten van overdracht te doorbreken en zorgt voor een grotere algemene gezondheid en bewustzijn.

Nazorg

Als je positief bent getest op een soa, staat directe ondersteuning voor jou klaar. Je kunt meteen een telefonisch consult inplannen met een van onze BIG-geregistreerde artsen. Tijdens dit gesprek stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Onze arts voorziet je van essentiële informatie en advies om verdere verspreiding van de soa te voorkomen. Dit consult is een belangrijke stap in jouw zorgtraject en helpt jou om met kennis en vertrouwen vooruit te kijken. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit.

BIG geregistreerde artsen

walitatieve zorg en vertrouwen staan voorop bij ikwilvanmijnsoaaf.nl. Dit wordt onderstreept door onze keuze voor uitsluitend BIG-geregistreerde artsen. Zo’n registratie waarborgt dat zij aan de nationale kwaliteitseisen voldoen. Met ons team van gecertificeerde professionals ben je verzekerd van deskundig medisch advies en behandeling. Wij zorgen ervoor dat je, in elke stap van jouw gezondheidstraject, kunt vertrouwen op de expertise en professionaliteit die je verdient.

ISO gecertificeerd laboratorium

Bij ikwilvanmijnsoaaf.nl waarborgen we de hoogste kwaliteitsstandaarden in soa-testen door onze samenwerking met een ISO-gecertificeerd laboratorium. Deze certificering garandeert dat elke test wordt uitgevoerd met de meest geavanceerde technologieën en onder toezicht van deskundig laboratoriumpersoneel. Dit zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten, terwijl we continu streven naar het handhaven en verbeteren van onze kwaliteitscontroles. Kies voor onze expertise voor een soa-test die je kunt vertrouwen.

Hoe werkt het?

Wij bieden de makkelijkste en snelste manier om je te testen op verschillende SOA’s.
We hebben ons uiterste best gedaan om het proces zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken. 

Bestellen

Kies de test die bij je past en ga naar de kassa om je gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden.

Testen

Volg de eenvoudige instructies in de handleiding nauwkeurig op, zodat je de test thuis feilloos kunt uitvoeren.

Opsturen

Stuur de gebruikte test zo spoedig mogelijk terug met in de meegeleverde envelop en verzendlabels.

Vergelijken

Bekijk onze vergelijkingstabel om de verschillen tussen ikwilvanmijnsoaaf.nl,
de GGD en de huisarts in één oogopslag te zien. Ontdek welke optie het beste aansluit bij jouw behoeften bij het testen op een SOA.

 • Kenmerken

 • Ikwilvanmijnsoaaf.nl

 • Huisarts

 • GGD

 • Thuis testen

 • Volledig Anoniem

 • Geen afspraak nodig

 • Ondersteuning via telefoon/e-mail

 • Binnen 24 uur uitslag

 • Beschikbaarheid buiten kantooruren
 • Kosten vooraf duidelijk
 • Vrouw houdt handen samen in een teken van bezinning of verzoek

  Direct een SOA-Test bestellen

  Wacht niet langer en neem vandaag nog de belangrijke stap in de zorg voor uw seksuele gezondheid. Bestel de “SOA Test Compleet (Urine)” nu en wees gerust over uw welzijn. Uw gezondheid verdient de beste zorg, en die begint hier bij ikwilvanmijnsoaaf.nl.

  Veelgestelde vragen

  Een uniek alles-in-één concept. Test jezelf anoniem op soa’s en andere intieme gezondheidsproblemen, thuis en direct. Bij een positieve test regelen wij de behandeling voor je, ook vanuit huis.
  1. Vaak geen symptomen.
  2. Brandend gevoel bij plassen.
  3. Afscheiding uit vagina/penis.
  4. Pijn in onderbuik of testikels.
  5. Bloedingen tussen menstruaties (vrouwen).
  6. Pijn tijdens seks (vrouwen).
  7. Rectale symptomen (pijn, afscheiding, bloeding).
  1. Vaak geen symptomen.
  2. Veranderde afscheiding uit vagina/penis.
  3. Brandend gevoel bij plassen.
  4. Pijnlijke/zwollen testikels.
  5. Vaginaal bloeden tussen menstruaties.
  6. Rectale symptomen (afscheiding, jeuk, pijn).
  7. Keelpijn (bij orale seks).

  Wij bieden testen aan voor de volgende SOA’s:

  • Chlamydia
  • Gonorroe
  • HIV
  • AIDS

  Hier is een overzicht van alle prijzen van de verschillende testen die wij aanbieden:

  • SOA Urine Test Compleet – € 149,50
  • SOA Urine Test Chlamydia & Gonorroe – € 119,50
  • SOA Test keel Chlamydia & Gonorroe – € 119,50
  • SOA Test Vaginaal Chlamydia & Gonorroe – € 119,50
  • SOA Test Anaal Chlamydia & Gonorroe – € 119,50
  • SOA Bloed Test HIV & AIDS – € 99.-
  • SOA Bloed Test Syfilis & HIV – € 99.-
  Wanneer je een SOA zelftest besteld, wordt deze gratis bij je bezorgd. Geen extra bezorgkosten dus! Voor 11:30 wordt de test dezelfde dag nog bezorgt. Voor 23:59 besteld? Dan bezorgen wij de test de volgende dag.