Over ons

Ik wil van mijn SOA af

Over ons

Last van een SOA-verschijnselen? Bij Ikwilvanmijnsoaaf.nl kun je een langdradige behandeling voorkomen. Doe de online check, bestel optioneel een zelftest, en mocht je ongelukkigerwijs een positieve uitslag krijgen, dan kun je jezelf direct laten behandelen!

Wie zijn wij?

Welkom bij Ikwilvanmijnsoaaf.nl, de specialist in SOA-testen en professionele behandelingen voor SOA’s. Onze missie is simpel: we willen zorgen voor jouw seksuele gezondheid op een toegankelijke en betrouwbare manier.

Onze toewijding aan jouw gezondheid

Bij Ikwilvanmijnsoaaf.nl hanteren we een holistische benadering van seksuele gezondheid. We begrijpen dat het laten testen op een SOA en eventuele behandeling een gevoelig en persoonlijk onderwerp is. Daarom hebben we een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waar je met vertrouwen vragen kunt stellen, testen kunt doen en behandelingen kunt krijgen.

Onze partners

Om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden, werken we samen met geregistreerde professionals. Onze behandelingen worden uitgevoerd onder toezicht van BIG-geregistreerde artsen en worden verstrekt via de betrouwbare BENU Apotheken. Dit zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen reageren op positieve SOA-testen en dat je de zorg krijgt die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Certified logos-1

Snelle testen en behandelingen

We begrijpen het belang van snelle en effectieve zorg als het gaat om seksuele gezondheid. Daarom bieden we niet alleen betrouwbare SOA-testen die je discreet thuis kunt afnemen, maar garanderen we ook snelle resultaten. In tegenstelling tot de lange wachttijden elders, streven we ernaar om je zo snel mogelijk gemoedsrust te bieden. Onze efficiënte processen stellen ons in staat om testen snel te verwerken en indien nodig direct met behandelingen te beginnen.

Onze toewijding aan jou

Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop. Of je nu vragen hebt over een specifieke SOA, advies zoekt over veilige sekspraktijken, of behandeling nodig hebt na een positieve test, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. We zijn hier om je te ondersteunen gedurende je hele reis naar seksuele gezondheid, met begrip, respect en vertrouwelijkheid.

Neem contact met ons op

Als je meer wilt weten over onze producten, vragen hebt over seksuele gezondheid, of gewoon behoefte hebt aan ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om jou te helpen.

De voordelen van een SOA zelftest bestellen bij ikwilvanmijnsoaaf.nl

Een SOA zelftest bestellen bij ikwilvanmijnsoaaf.nl heeft een flink aantal voordelen, deze hebben we voor jou hieronder uitgelicht:

Gemakkelijk en toegankelijk een SOA zelftest bestellen

Een heel groot voordeel van het bestellen van een SOA thuistest bij ons is dat deze gemakkelijk en toegankelijk zijn. Zo hoef je niet eerst een afspraak te maken bij de huisarts of GGD (vaak met lange wachttijden) of te wachten in een wachtkamer waar het voelt alsof iedereen je aanstaart. Een SOA zelftest bestellen is een stuk makkelijker, je hoeft alleen onze online SOA zelftest kit te bestellen, deze in alle rust thuis doen en de monsters daarna terug sturen naar het lab voor de analyse. Dit bespaart dus een hoop tijd en moeite.

Anonieme SOA testen

Zoals al eerder genoemd, voelt niet iedereen zich fijn bij het idee om naar een huisarts of GGD te gaan om zich te laten testen op een SOA, vooral als ze uit een klein dorp komen of bekend zijn in hun eigen buurt. Onze SOA testen zijn 100% anoniem, wij werken namelijk niet samen met zorgverzekeraars dus er kan geen dossier aangemaakt worden. Daarnaast versturen wij de SOA test discreet naar je op in een discrete verpakking. Dit zou je dus zelfs naar je werk kunnen laten versturen bijvoorbeeld.

Testen op alle SOA's

Wij testen niet op 1 soort SOA (chlamydia of gonorroe), Nee, wij testen op alle SOA’s! (Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas én Mycoplasma). Dit is uniek in Nederland en dat allemaal voor dezelfde prijs! Dus als je een SOA “zou” hebben, wij sporen het op.

Snelle uitslag

Als je een SOA test aanschaft bij ikwilvanmijnsoaaf.nl garanderen wij je dat je uiterlijk binnen 48 uur de uitslag hebt. Bestel je bijvoorbeeld op maandag voor 23:59 uur je SOA zelftest? Dan heb je woensdag aan het einde van de dag je uitslag. De GGD en andere instanties hebben wachttijden van drie à vier weken voor überhaupt het afnemen van een test, daarna dien je nog een week te wachten op de uitslag. Bij ons duurt het traject drie werkdagen, van bestellen tot de uitslag.

Vroege detectie

Door het testen op SOA’s laagdrempeliger te maken hopen we dat mensen zich ook eerder zullen testen. Vroege detectie en behandeling zijn namelijk essentieel om de verspreiding van een SOA te voorkomen, maar ook om de risico’s voor je eigen (seksuele) gezondheid te minimaliseren. Zo kan het niet op tijd behandelen van een SOA leiden tot langdurige problemen, zoals onvruchtbaarheid.

Hulp bij een positieve test

Heb je de SOA zelftest gedaan en ben je positief getest? Dat kan schrikken zijn! Maar maak je geen zorgen, wij verzorgen gelijk je behandeling in samenwerking met onze eigen arts en met BENU apotheken! Je kunt dus dezelfde dag al je medicatie afhalen of wij versturen het volledig discreet en anoniem naar je toe! (En dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen, dus de test én eventuele behandeling). Wij geven om jou en je seksuele gezondheid.