Over Ons

Over Ons

Last van een SOA-verschijnselen? Bij Ikwilvanmijnsoaaf.nl kun je een langdradige behandeling voorkomen. Doe de online check, bestel optioneel een zelftest, en mocht je ongelukkigerwijs een positieve uitslag krijgen, dan kun je jezelf direct laten behandelen!

Wie zijn wij?

Welkom bij Ikwilvanmijnsoaaf.nl, de specialist in SOA-testen en professionele behandelingen voor SOA’s. Onze missie is simpel: we willen zorgen voor jouw seksuele gezondheid op een toegankelijke en betrouwbare manier.

Onze toewijding aan jouw gezondheid

Bij Ikwilvanmijnsoaaf.nl hanteren we een holistische benadering van seksuele gezondheid. We begrijpen dat het laten testen op een SOA en eventuele behandeling een gevoelig en persoonlijk onderwerp is. Daarom hebben we een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waar je met vertrouwen vragen kunt stellen, testen kunt doen en behandelingen kunt krijgen.

Onze partners

Om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden, werken we samen met geregistreerde professionals. Onze behandelingen worden uitgevoerd onder toezicht van BIG-geregistreerde artsen en worden verstrekt via de betrouwbare BENU Apotheken. Dit zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen reageren op positieve SOA-testen en dat je de zorg krijgt die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Certified logos-1

Snelle testen en behandelingen

We begrijpen het belang van snelle en effectieve zorg als het gaat om seksuele gezondheid. Daarom bieden we niet alleen betrouwbare SOA-testen die je discreet thuis kunt afnemen, maar garanderen we ook snelle resultaten. In tegenstelling tot de lange wachttijden elders, streven we ernaar om je zo snel mogelijk gemoedsrust te bieden. Onze efficiënte processen stellen ons in staat om testen snel te verwerken en indien nodig direct met behandelingen te beginnen.

Onze toewijding aan jou

Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop. Of je nu vragen hebt over een specifieke SOA, advies zoekt over veilige sekspraktijken, of behandeling nodig hebt na een positieve test, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. We zijn hier om je te ondersteunen gedurende je hele reis naar seksuele gezondheid, met begrip, respect en vertrouwelijkheid.

Neem contact met ons op

Als je meer wilt weten over onze producten, vragen hebt over seksuele gezondheid, of gewoon behoefte hebt aan ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om jou te helpen.